lunes, 28 de marzo de 2011

PROGRAMAS ESCUELA 2.0 Y PIZARRA DIGITAL: UN PARADIGMA DE MERCANTILIZACIÓN DEL SISTEMA EDUCATIVO A TRAVÉS DE LAS TIC

L’article correspon a José Luis Murillo García i forma part de la revista “Revista Electrónica Interuniversitaria de Formación del Profesorado”

Aquest article ens fa una critica al projecte escola 2.0. Comentant i argumentant que aquest projecte s’ha fet com a conseqüència de la pressió de les internacionals i la mercantilització de la nostra educació.

Tot seguit ens diu que el programa escola 2.0. sorgeix a partir de la pissarra digital aragonesa. Comenta que aquest programa va suposar una gran quantitat de diners, sortint beneficiades les empreses privades.

Bàsicament tot article és una critica a l’escola 2.0 però no a les TICs.

He triat aquest article, ja que jo pensava que l’escola 2.0 era tot un luxe, i m’he adonat que en tots els projectes sempre hi ha coses bones i coses dolentes.

Sempre hem de buscar alternatives per millorar els nostres projectes, perquè aquestes millores, poden ajudar en el futur dels nostres alumnes.


Dins d’aquest article hi ha cita que he trobat interessant:


Como señala Jordi Adell (2009), “la enseñanza 2.0 no debería plantearse como negocio, sino como oportunidad de cambio de valores respecto al conocimiento, el proceso de aprendizaje, la metodología y el compartir materiales y recursos.

Si vols saber més sobre aquest article, fes clic aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario