martes, 22 de marzo de 2011

ORDENADORES Y AULAS

Pilar Rahola fa una crítica al projecte 1x1.

Qüestiona principalment si el moment en que es va implantar aquest projecte va ser l'adequat, degut a la situació de crisi del país, i si realment la implantació de les noves tecnologies s'està fent d'una manera dequada.

L'autora de l'article destaca que no creu que una educaciói sòlida impliqui necessàriament la tecnologicació integral de l'aula, sinó un magnífic equilibri de coneixements i valors, més una dquisició de respecte i autoritat molt propers en els últims temps.

En definitiva diu que el que falla a l'educació i el que els alumnes menys controlen són les disciplines més antigues i no pas l'adquisisicó de les noves, com per exemple la tecnologia.

Considero que l'article és molt interessant de llegir, primerament perquè el tema que tracta ens afecta de forma molt directa, i a part d'això perquè en fa una crítica força interessant i que convida a la reflexió.

Us convido a llegir l'article següent des d'aquí.

1 comentario:

  1. Estic d'acord amb tu Henar, el tema que tracta la Pilar Rahola ens afecta molt directament i és el que s'està implantant cada vegada més a les escoles i la veritat que no estem realment preparats per assumir aquest canvi.

    ResponderEliminar